2019-05-15 18:06:19

Međunarodni likovno-literarni natječaj

Učenici naše škole (4.b) pohvaljeni na međunarodnom likovno-literarnom natječaju

    Na programu 28. Čakavske večeri škole Bijaći izvršena je dodjela nagrada najuspješnijim sudionicima  4. literarnog, recitatorskog i likovnog natječaja „ČA u versin, riči i pinelu“, koji je ove godine nosio podnaslov „More naše plavo ČA nan život daješ...“, a koje su upriličene u školi u Kaštel Novom, uz bogat zabavni program koji su priredili učenici i djelatnici škole domaćina. Na ovogodišnji natječaj koje je organizirala OŠ Bijaći u suradnji sa Agencijom za odgoj i obrazovanje, pristigli su brojni literarni i likovni radovi, a uoči same završnice, čak sedamdesetak učenika i mlađe djece pokazalo je svoj talent u recitiranju.
   Radovi i sudionici pristigli su, osim iz brojnih mjesta i škola Dalmacije, iz Istre, Hrvatskog primorja i škola iz unutrašnjosti, ali i iz Srbije, Slovenije, Bugarske, Makedonije i Poljske.
    Članovi prosudbenih povjerenstava imali su tako opsežan i zahtjevan posao, nakon čega su proglašeni oni najbolji i najuspješniji. Učenici 4.b naše škole, uz vodstvo učiteljice Vesne Košak, sudjelovali su u ovom hvalevrijednom projektu te za svoj uloženi trudi dobili prigodnu zahvalnicu i poziv za sudjelovanje u slijedećim godinama.

 

 


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina