2019-05-31 21:22:38

Literarni natječaj

 

Helena Horvat (4.b) uspješna u literarnom natječaju DUZS

               Državna uprava za zaštitu i spašavanje objavila je natječaj za izradu likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama iz Republike Hrvatske za školsku 2018./2019. godinu, na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite.

      Na taj natječaj prijavili su se učenici 4.b sa svojom učiteljicom Vesnom Košak. U cilju podizanja svijesti o postojanju prijetnji od prirodnih i tehničko-tehnoloških katastrofa, Državna uprava za zaštitu i spašavanje već dugi niz godina pokreće aktivnosti kojima se djeca i mladi informiraju i educiraju o mogućim prijetnjama od katastrofa te sustavu civilne zaštite u Republici Hrvatskoj. Upravo u svrhu toga je pokrenut i ovaj hvalevrijedan projekt.

    Učenica Helena Horvat (4.b) bila je vrlo uspješna svojim literarnim radom i osvojila 2. županijsko mjesto po odabiru županijskog razredbenog povjerenstva u kategoriji literarnih radova od 1. do 4. razreda osnovne škole.  

Iskrene čestitke!

 

 

 

 

 

 

 


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina