2019-07-02 08:12:55

Likovni natječaj

 

 „Arhitektura karlovačke zvijezde“ 

    Izložbu „Arhitektura karlovačke zvijezde“ organizirala je udruga Carpe Diem, koja je ujedno u ožujku ove godine povodom Dana grada raspisala likovni natječaj, kako bi se mladi što bolje upoznali za arhitekturom karlovačke zvijezde. Tema izložbe je bila arhitektura karlovačke zvijezde, a glavni cilj bio je potaknuti mlade da promišljaju o kulturnim vrijednostima grada Karlovca. Najuspješnijim autorima uručene su nagrade i pohvalnice. I u ovom likovnom natječaju učenici 4.b, sa svojom učiteljicom Vesnom Košak, bili su uspješni.

     Naime, likovni rad učenika Luke Lončara osvojio je 2. mjesto, dok su likovni radovi Petre Šikić, Tea Ivankovića i Marka Čovića pohvaljeni te također postavljeni na izložbu.

Jako smo zadovoljni sa izložbom, naime na natječaj je dospjelo 136 radova iz Karlovca, ali i iz Kutine i Čakovca, kazala je predsjednica udruge Aleksandra Podrebrac.

Cilj je ostvaren jer su pristigli radovi velike kvalitete. Mi smo jedva odabrali 51 rad, koliko je i moglo stati u prostor Knjižnice za mlade. Nama je ovo poticaj, budući, da ovo prvi puta organiziramo da i sljedeće godine nastavimo sa ovim likovnim natječajem, -  istaknula je predsjednica Udruge.

 

 

 

 

 

 


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina