2020-05-27 11:51:15

Obavijest roditeljima

OBAVIJEST RODITELJIMA – UPIS U 1. RAZRED 2020./2021.

Poštovani roditelji budućih prvašića!

Obavještavamo Vas da je sukladno mišljenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo zbog aktualno povoljne epidemiološke situacije, moguće nastaviti aktivnosti vezane uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta i u školskim ustanovama, s tim da su se škole dužne pridržavati odgovarajućih mjera iz Uputa HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 :

održavati fizičku udaljenost (najmanje 1,5 m) pojačati higijenu ruku (dezinfekcija ruku kod ulaska i izlaska u ustanovu) te, ako je moguće, koristiti vlastitu kemijsku olovku kod pisanja testa, odgoditi dolazak (djece i roditelja) s povišenom tjelesnom temperaturom ili respiratornim smetnjama te osoba sa sumnjom na zarazu COVID-19 redovito prozračivati prostorije.

TERMINI ZA UTVRĐIVANJE PSIHOFIZIČKOG STANJA DJETETA U ŠKOLI:

OD 1.LIPNJA DO 5. LIPNJA 2020. GODINE (PONEDJELJAK-PETAK) u knjižnici škole  roditelji mogu dogovoriti termin na broj telefona: 044/ 660-448 - pedagoginja škole – radnim danom od 8:00 – 14:00 sati. putem elektroničke pošte – petra.gobac@skole.hr

Pozivamo sve roditelje da što prije dogovore termin s pedagoginjom škole (potreban OIB i JMBG djeteta).

UPIS u školu obavit će se nakon što se završe liječnički pregledi budućih prvašića i nakon  utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta. O datumu upisa i potrebnoj dokumentaciji koju treba priložiti pri upisu u školu roditelji će biti pravovremeno obaviješteni. 

 

 

Ravnatelj:

Dario Duda, prof.


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina