2021-06-30 13:23:23

Obavijest

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE

- UDŽBENICI, OSTALI OBRAZOVNI MATERIJALI I PODJELA SVJEDODŽBI –

Svim učenicima OŠ Zvonimira Franka sljedeće školske godine bit će osigurani udžbenici koje financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a učenici će ih preuzeti početkom iduće školske godine. Jedan dio udžbenika u upotrebi je od prošle školske godine te će ih mlađi učenici naslijediti od starijih, a drugi dio udžbenika nabavit će Škola.

Obveza je roditelja nabaviti radne bilježnice i ostali školski pribor.

U tome će im i ove godine pomoći Grad Kutina. U Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Kutine (Trg kralja Tomislava 12) roditelji trebaju podići potvrdu (vaučer) kojom se dokazuje da je dijete upisano u jednu od osnovnih škola na području Grada Kutine i time ostvaruju pravo na sufinanciranje školskog pribora i drugih radnih materijala. Potvrdu možete podići u razdoblju

od 1.7.2021. do 15.7.2021. (radno vrijeme 8:00 – 14:00 sati),

a 6., 8. i 13.7. do 17:00 sati.

Potvrdu mogu podići samo roditelji/skrbnici učenika uz predočenje osobne iskaznice. Roditelj/skrbnik s potvrdom odlazi u jednu od dvije kutinske knjižare (Jelena, Tip) i naručuje potreban pribor i materijale za svoje dijete, najkasnije do kraja 7. mjeseca.

 

 

PODJELA SVJEDODŽBI

Podjela svjedodžbi za sve učenike bit će u petak, 2. srpnja 2021. godine u 8:15 sati. Prijevoz je osiguran za sve učenike putnike.

 

Ravnatelj:

Dario Duda, prof.


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina