2021-07-04 19:24:33

Natječaji

Učenci 2. b uspješni u likovno-literarnim natječajima tijekom 2020./2021. šk. god.

 Iskazivanjem svojih umjetničkih ostvaraja, učenici 2.b naše škole nastoje svoje likovne - literarne izričaje pokazati  kroz brojne organizirane  natječaje u Republici Hrvatskoj, ali i izvan nje. 

Nakon što su se ove šk. godine u njih uključili, neki učenici osvojili su nagrade, a poneki i zahvalnice za svoj rad. Ovo su natječaji u kojima su učenici 2. b bili uspješni:
1. Likovni natječaj "Pakrac – grad povijesti i pobjeda" i osvojena nagrada s likovnim radom učenice Laure Horvat
2. Likovno - literarni natječaj "Kaštelanske štorije 2021." i osvojena nagrada s učenicima Tihanom Posarić  i Davidom Gubić čiji su likovni radovi postavljeni na izložbu u kaštelanskom dvorcu Vitturi.
3. Međunarodni likovni - literarni natječaj "Iserlohn – Essen – Lovas – Karaševo" u Njemačkoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj i osvojena nagrada s učenikom Lucasom Mikulčić
4. Likovno-literarni natječaj vatrogasne zajednice grada Kutina i osvojena nagrada s učenicima Ivan Ramljak, Bojan Krpić i Gabriel Kolobara
5. Likovno-literarni natječaj "ČA u versin, riči i pinelu" i osvojena nagrada s učenicom Laurom Horvat.
Iskrene čestitke učenicima naše škole iz 2. b koji su sa svojom učiteljicom Vesnom Košak sudjelovali u ovim hvalevrijednim projektima.

 

Slike pogledajte ovdje: 2. b


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina