2021-09-02 15:39:18

Obavijest

 

Obavijest roditeljima i učenicima o početku nastave

Osnovna škola Zvonimira Franka
Školska godina 2021./2022.

 

Obavijest roditeljima i učenicima o početku nastave

 

Poštovani roditelji i učenici,

u ponedjeljak, 6. rujna, počinje nova 2021./2022. nastavna godina. Kao i svake godine, škola će raditi u dvije smjene. Smjena A počinjat će u 8:15 sati, a smjena B u 12:45 sati. Trajanje školskog sata bit će 45 minuta.

 

PRIJEM PRVOŠKOLACA

Prvog dana nastave održat će se program za dobrodošlicu učenicima prvog razreda. Početak programa je u 12:45 sati, a održat će se u holu škole.

Zbog epidemioloških uvjeta molimo da u pratnji djeteta dođe samo jedan roditelj! Sve odrasle osobe u školi moraju nositi masku. Maske nisu obavezne za učenike razredne nastave.

Nakon kratkog programa učenici i njihovi roditelji zaputit će se u svoje učionice s razrednim učiteljicama gdje će dobiti detaljne upute o svemu što moraju znati na početku! Očekivano trajanje boravka djece u školi prvog dana nastave je do 14:30 sati.

Prvog dana nastave učenici ne moraju nositi torbe i papuče.

Učenici Područne škole Gojlo i dalje su smješteni u matičnoj školi budući da je zgrada područne škole oštećena u potresu. S obzirom na to, prethodno navedene obavijesti vrijede i za učenike prvoškolce Područne škole Gojlo.

Za učenike Područne škole Ilova program na prvi dan nastave započinje u 8:15 sati.

 

PRVI DAN NASTAVE (vrijedi za sve učenike osim prvoškolaca)

Prvi dan nastave svi učenici razredne nastave pohađat će u poslijepodnevnoj smjeni s početkom u 12:45 sati. Nastava završava u 15:20 sati (3 nastavna sata), a autobus za učenike putnike ide u 15:30 sati. Za učenike razredne nastave nije obavezno nošenje maski.

Prvi dan nastave svi učenici predmetne nastave pohađat će u prijepodnevnoj smjeni s početkom u 8:15 sati. Održat će se 4 nastavna sata (prva dva sata imaju SRZ), nakon čega u 11:55 ide autobus za učenike putnike. Pri ulasku u školu, u garderobi te na hodnicima škole učenici predmetne nastave moraju nositi maske. U razredu nije potrebno nositi masku jer je osiguran razmak od 1,5 metra među učenicima.

Učenici 2., 3. i 4. razreda Područne škole Gojlo nastavu će pohađati u matičnoj školi u poslijepodnevnoj smjeni (12:45 sati) u trajanju od tri školska sata, nakon čega je za njih organiziran poseban prijevoz.

Svi učenici posebnih odjela i odgojno-obrazovne skupine pohađaju nastavu u jutarnjoj smjeni (8:15 sati).

Učenici Područne škole Ilova nastavu također pohađaju u jutarnjoj smjeni (8:15 sati) u trajanju od tri školska sata. 

 

Napomena: Upute za provođenje epidemioloških mjera uskoro će biti objavljene na stranici škole.

 

Kolektiv Osnovne škole Zvonimira Franka svima vam želi sretan i uspješan početak nove školske godine!

 Ravnatelj:

Dario Duda, prof.


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina