2022-04-13 22:47:38

Uskrsni sajam

  

Nakon dvogodišnje stanke sudjelovali smo na Uskrsnom sajmu 13. travnja na Trgu dr. Franje Tuđmana. Predstavili smo školu proizvodima na dva izložbena štanda. Jedan su predivnim proizvodima obogatili učenici razredne nastave i posebnog odjela. Veliko hvala svim učenicima i učiteljicama razredne nastave. Veliko hvala i roditeljima na podršci. Zečevi, pisanice, košarice, torbice, sve je bilo iznimno kreativno. Drugi štand popunili smo radovima Likovne skupine i Mladih biologa. Bilo je tu svega - ručno izrađenog nakita i privjesaka za ključeve, ekosvijeća, labela, šarenih olovaka, sapuna, sovica punjenih lavandom te prekrasnih rukotvorina od gline. Svoju smo školu predstavili na zavidnoj razini, bogato i kreativno. Svakako treba istaknuti kako su učenici savladali osnove prodajnog razgovora te su pokazali kako u njima čuče mali poduzetnici. Naučili su isplanirati proizvod, koristiti različite sirovine prilikom izrade te ih u konačnici prezentirati potencijalnim kupcima. Svaka im čast. Još jednom hvala svim učiteljicama razredne nastave, nastavnici Zvjezdani Mihalke, Meliti Lenička te Lidiji Vlajsović.

                                                                                              Marina Malnar

Slike pogledajte ovdje: Uskrsni sajam

 

 

Uskrsni sajam

Učenici naše škole sudjelovali su 13. travnja 2022. na Uskrsnom sajmu koji se održavao na Trgu dr. Franje Tuđmana. Učenici viših razreda na radionicama Mladih biologa i Likovne skupine izradili su niz proizvoda  koje su ponudili na sajmu: labela, zečiće, jaja, keramičke proizvode, privjeske… S nastavnicama Marinom Malnar i Zvjezdanom Mihalke složili su izložbeni štand, a Mladi biolozi prodavali su i prezentirali svoje proizvode sve do 13 h. Niži razredi pripremili su poseban štand s učiteljicom Lidijom Vlajsović, a izložili su radove nastale na radionicama slobodnih aktivnosti i Sata razrednika.

Osim naše škole sudjelovale su sve osnovne škole s područja Grada Kutine, Učenički dom Kutina, Društvo „Naša djeca“, Knjižnica i čitaonica Kutina, Pučko otvoreno učilište i mnoge udruge.

Učenici su se lijepo zabavili, razvijali su poduzetnički duh, družili se… Sav prikupljeni novac namijenjen je humanitarnim akcijama.

Hana Pendeš, 7. a


Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina